Zac Efron eerder in Footloose

Zac EfronNaar aanleiding van het succes van Disney’s High School Musical 3: Senior Year heeft filmstudio Paramount besloten om zo snel mogelijk van start te gaan met de remake van de jaren ’80-film Footloose. High School Musical-ster Zac Efron wordt de ster in deze remake van de populaire dansfilm. De opnames voor Footloose gaan in de lente van 2009 van start, zodat de film in 2010 de bioscopen in kan rollen.

De oorspronkelijke Footloose was in 1984 een grote hit. Een nog jonge Kevin Bacon speelde hierin een jongen die in een nieuw dorp kwam te wonen, waar alles er nogal saai en streng aan toe ging. Daar wil deze stadsjongen, die bezeten is van dansen, verandering in brengen. Als hij verliefd wordt op de dochter van de dominee krijgt hij het aan de stok met haar vader, die de stad in zijn greep heeft. In Nederland kunnen we binnenkort zowel Footloose als High School Musical als musical op de planken gaan zien.

Lees ook:Zac Efron stapt uit Footloose
Lees ook:Win de DVD Footloose of een nagellakset!
Lees ook:Kenny Ortega stopt met Footloose
Lees ook:Footloose zondag bij Life & Cooking
Lees ook:Ashley Tisdale weer in musicalfilm

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zac Efron eerder in Footloose

  1. Jenna

    Its Amazing how funny and nice he is and everybody says that he is fake but they can fake not you inside and i belive him so Zac I Love You!

    XXXX Jenna

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>