Anne Hathaway gaat Judy Garland spelen


Anne Hathaway zong en danste tijdens de Oscars samen met Hugh Jackman en dat gaat ze binnenkort zeker weer doen in de rol van Judy Garland. De actrice, die we vooral kennen uit The Devil wears Prada, gaat namelijk de hoofdrol spelen in een film gebaseerd op de biografie Get Happy: The Life of Judy Garland.

Volgens insiders zou dat haar wel eens een Oscar of een Tony op kunnen leveren. Zeven van de tien vrouwen die een award wonnen voor beste hoofdrolspeelster, speelden een bestaand persoon. Judy Garland zelf won echter nooit een Oscar. In 1939 ontving ze alleen een award voor haar spel in The Wizard of Oz. Ze stond ook nooit in een Broadway musical.

Het is nog niet bekend of Anne Hathaway de nummers van Judy Garland zelf in zal zingen. Eerdere actrices die Judy speelden, zoals Tamy Blanchard en Judy Davis, zongen niet zelf, maar playbackten op de nummers die Judy zong.

Lees ook:Musical over Judy Garland en Liza Minelli
Lees ook:Janke Dekker en Jelka van Houten in Garland & Minnelli
Lees ook:Vier BAFTA Awards voor film ‘Les Miserables’
Lees ook:Op zoek naar Dorothy… en Toto!
Lees ook:Muziek uit ANNE nu te koop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>