24 september première ‘Backbeat’ op West End in Londen!

Backbeat is de musical die gebaseerd is op de film uit 1994 van Iain Softley. In Backbeat wordt het verhaal verteld van de opkomt van The Beatles. De musical gaat nu voor het eerst in première in Londen in het Duke of York Theatre, nadat de wereldpremière plaats vond in Glasgow in 2010. De nadruk in de musical wordt gelegd op de relaties tussen de originele bassist van The Beatles Stuart Sutcliffe en de Duitse fotograaf Astrid Kirchherr en de zijn relatie met John Lennon. Volgens de producer is de musical bij uitstek geschikt voor het publiek om het verhaal over het begin van The Beatles, wat toch minder bekend is, te beleven. Mede in het kader van het 50-jarig jubileum van de eerste single van The Beatles beleeft de musical nu haar West End première.

Lees ook:With Love.. The Beatles – Tribute-band brengt ode met ruim 40 hits
Lees ook:Profumo-affaire basis voor musical?
Lees ook:Geert Hoes een setje met Daphne Flint
Lees ook:Voor 10 euro naar musical Man van LaMancha!
Lees ook:The Analogues verlengen succesvolle theatertournee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>