I Can’t sing van West-End naar Broadway?

In maart 2014 beleefde de gloednieuwe musical I Can’t Sing! haar première op West-End. Volgens Radaronline.com zijn de makers nog steeds van plan om de musical op Broadway te zetten, ondanks de tegenvallende kaartverkoop en niet al te beste recensies. De musical is gebaseerd op de talentenjacht The X Factor.

Verschillende theaterbronnen zouden momenteel in gesprek zijn met de producenten van de musical om de voorstelling te transformeren in een versie die meer op reality-televisie zou gaan lijken, dit zou zeer geschikt zijn voor Amerikaans publiek. Echter zou het aanpassen van de musical nog een lastige klus kunnen worden. De humor in I Can’t Sing! zou namelijk zeer Brits zijn en kunnen afwijken van de Amerikaanse humor. Eveneens zouden de juryleden en deelnemers van de Britse X Factor aangepast moeten worden.

Simon Cowell, jurylid bij The X Factor, was zeer betrokken bij het ontstaan van de musical en betreurt het tegenvallende succes van de voorstelling. Echter zegt het 54-jarige jurylid spijt te hebben over hoe sommige andere juryleden en kandidaten zijn neergezet in de musical, er zouden enkele grappen over hen te ver zijn gegaan. Het Britse jurylid Cheryl Cole en de Britse presentator Dermot O’Leary zouden namelijk beiden zeer ongelukkig zijn over de manier waarop zij neergezet worden en weigeren dan ook om de show te bezoeken. Simon Cowell is daarom bang dat andere juryleden en deelnemers die in de Amerikaanse show geportretteerd worden ook zo zullen reageren.

Mocht de musical naar Broadway gebracht worden, hebben de producenten van de show Simon Cowell duidelijk gemaakt dat ze niet willen dat de Broadway versie weer tot problemen zal leiden.

De musical I Can’t Sing! is momenteel te zien in het London Palladium Theatre op West-End.

Lees ook:‘X-factor The Musical’ op West End?
Lees ook:Simon Cowell waarschijnlijk niet bij première X Factor-Musical
Lees ook:X Factor musical heet: I CAN’T SING!
Lees ook:Musical X-factor eindelijk naar West End
Lees ook:Joop van den Ende en Simon Cowell kondigen The X Factor Musical aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>