Spectaculair afscheidscadeau ‘14-18’

Zaterdag 18 oktober gaf Studio 100 gratis 100 duo-tickets weg en dat op een spectaculaire manier: 10.000 flyers werden samen met de 100 gratis duo-tickets door Peter Van de Velde (Sergeant Dedecker) uit een Antonov 2 gestrooid, boven Mechelen. Op deze flyers werd aangekondigd dat 14-18 nog te zien is tot en met 11 november. Eerder al werd besloten om te stoppen op 2 november, maar wegens stormloop op de tickets, wordt er nu doorgespeeld tot 11 november 2014. Niet minder dan 310.000 keer kwamen enthousiaste toeschouwers kijken naar spektakel-musical ‘14-18’ en de tickets blijven de deur uit vliegen.

Klik voor een verslag van het spectaculaire afscheidscadeau van ’14-18’ op de volgende link: http://nieuws.vtm.be/entertainment/112631-tickets-14-18-uit-vliegtuig-gestrooid.

Het verhaal
‘14-18’ is een puur verhaal over vriendschap en liefde. Wat is de verwoestende werking van een oorlog op een groep vrienden en op een man en een vrouw die door deze oorlog niet bij elkaar kunnen zijn? Wat is het effect van zo’n grote, alles verwoestende oorlogsmachine op gewone jonge mensen die eigenlijk niet weten waar ze in stappen? Op technisch gebied is deze musical een project van ongeziene afmetingen. Het speelvlak van dit theater is twee voetbalvelden groot maar het publiek hoeft niets te missen doordat de tribune met toeschouwers op een filmische manier kan in- en uitzoomen. ‘14-18’ is een gezamenlijk project van Studio 100, Frank Van Laecke, Dirk Brossé en Allard Blom.

Praktische informatie
De spektakel-musical ‘14-18’ is nog tot zondag 2 november te zien in de Nekkerhal in Mechelen (slechts 15 minuten rijden vanaf Antwerpen!).
Kijk voor de actuele speellijst, info en tickets op www.1418.nu of bel 0900-2022640 (€0,20 p.m.).

 

Lees ook:Spektakel-musical ‘14-18’ stopt!
Lees ook:Cast musical ’14-’18 bekend
Lees ook:Vlaamse spektakel musical over Eerste Wereldoorlog in première
Lees ook:Musical ‘40-45’ nu al verlengd tot half november
Lees ook:Alice in Anderland on Tour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>