Kick Off van ‘Wicked’ in Scheveningen (de foto’s!)


De kick-off van de musical Wicked werd dinsdag 11 oktober door de cast gevierd door het AFAS Circustheater volledig groen te kleuren. Onder anderen Chantal Janzen en Jim Bakkum gaven het startsein om alle lichten van het theater groen te laten schijnen. Vervolgens mocht de pers naar buiten  om de regen te trotseren. Willemijn Verkaik zong in de regen als Elphaba vanaf het dak ‘Ik lach om Zwaartekracht’ wat afgesloten werd met een knallend groen vuurwerk.

Wicked is vanaf 26 oktober exclusief te zien in het AFAS Circustheater en gaat op 6 november in première. Wicked met in de hoofdrollen onder anderen Chantal Janzen, Jim Bakkum, Willemijn Verkaik, Pamela Teves, Bill van Dijk, Christanne de Bruijn, Niels Jacobs en Jochem Feste Roozemond. Hieronder een impressie van deze presentatie. Meer over Wicked en interviews met enkele hoofdrolspelers lees je later deze week op Musicalblog.nl. Ook op onze Facebook pagina nog wat extra foto’s. Kaarten voor Wicked zijn te koop via SeeTickets.

Foto’s: Angel Mulder

Op de foto’s berust copyright, deze mogen niet door andere media, fansites etc. worden overgenomen zonder toestemming!
Voor meer foto’s of aanvragen foto’s, kijk op deze website

Lees ook:Willemijn Verkaik is ‘Wicked Personality 2011′ geworden
Lees ook:‘Wicked’ komt met langste 3D commercial ooit
Lees ook:Mary Poppins stopt op 28 augustus
Lees ook:Start repetities ‘Wicked’!
Lees ook:Wicked komt met Wicked Messages App op Facebook

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>