Laatste voorstelling ’1953 de Musical’ in Goes

Op zondag 15 mei vind de allerlaatste voorstelling van 1953 De Musical plaats in Theater de Mythe in Goes. Deze indrukwekkende en mooie musical beleefde haar wereldpremière op 1 februari 2011 in Middelburg, in het bijzijn van onder andere oud-premier Jan Peter Balkenende en de Commissarissen van de Koningin van Zeeland en Zuid-Holland.

De voorstelling is de komende dagen nog alleen in Goes te zien en is voor het laatst te zien op zondag 15 mei om 15:00 uur. De cast van 1953 De Musical bestaat uit een aantal bekende musicalsterren waaronder Ben Cramer, Joke de Kruijf, Marcel Smid, Filip Bolluyt en Marleen van der Loo. De spelers nemen het publiek mee naar de nacht van 1 februari 1953, waarin grote delen van ons land werden overspoeld door het water. Een nacht waarin beslissingen genomen en keuzes gemaakt moesten worden. Ondersteund door bombastische muziek wordt het verhaal verteld van de grootste natuurramp die Nederland ooit trof.

Lees ook:1953 De Musical in Première
Lees ook:Watersnoodramp onderwerp voor een musical
Lees ook:Joke de Kruijf in 1953 De Musical
Lees ook:Marleen van der Loo in ’1953 De Musical’
Lees ook:Repetities 1953 De Musical van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>