Join the Musicalblog team voor Musical Classics! (en ga mee als VIP!)

Zoals je wellicht gezien hebt, heeft Musical Classics een leuke actie, waarbij je kans maakt om met 50 personen als VIP naar Musical Classics in Ahoy te gaan. Ook Musicalblog heeft een team gevormd. Wij hebben besloten om te kiezen voor het nummer ‘Defying Gravity’ uit Wicked. Je kan ook stemmen op dit nummer door hier te klikken.

Als wij de meeste stemmen verzamelen, dan winnen wij een geweldige avond als VIP voor maar liefst 50 personen bij Musical Classics in Ahoy op 30 maart 2012. Het Musical gala van het jaar! Nu leek het ons een leuk idee om dan lezers van Musicalblog.nl mee te nemen om jullie ook te laten delen in deze geweldige avond, die natuurlijk niet gemist mag worden door de grootste musicalfans.

De speler die de meeste stemmen verzamelt wint ook nog een reis naar Broadway New York!  Als teamlid mag je je eigen favoriete musical song kiezen, promoten onder je vrienden én ook vrienden uitnodigen voor in ons team. Wil jij bij ons team horen en een van de 50 zijn die mee mogen naar het gala als we winnen, klik dan snel op deze link http://campagne.musicalclassics.nl/team/teamjoin/69 (Team: #musicalblog)

De actie loopt tot 9 februari 2012, dus stem snel en promote bovenstaande links. Met zijn allen maken we meer kans!

UPDATE: Ons team is inmiddels vol. Wel kun je ons nog helpen door te stemmen op Defying Gravity

Lees ook:Extra avond Musical Classics
Lees ook:Vijf nieuwe namen voor Musical Classics
Lees ook:Op zoek naar Mary Poppins doorgestoken kaart?
Lees ook:Daniel en Marcel V. verlaten ‘Sunday Night Fever’
Lees ook:Muziekspektakel ‘Musical Classics in Ahoy’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>