Marijn Brouwers komt in 2014 opnieuw met Beste Meneer Halsema

MBDe voorstelling ‘Beste Meneer Halsema’ van Marijn Brouwers gaat in 2014 in reprise. ‘Beste meneer Halsema’ is een theatraal eerbetoon aan het leven en het werk van de in 1984 overleden cabaretier, liedvertolker, musicalacteur, TV- en radiopersoonlijkheid Frans Halsema. In 2011 en 2012 stond Marijn ook al met de voorstelling in het theater.

Marijn Brouwers (1975) kennen we van musicals als ‘Foxtrot’, ‘Boyband’ en ‘Ciske de Rat’, waar hij regelmatig Danny de Munk verving als de volwassen Cis. Daarnaast zag het grote publiek hem strijden voor de hoofdrol van Zorro, in het televisieprogramma ‘Op Zoek Naar Zorro’.

Tijdens de voorstelling schrijft Marijn brieven. Brieven aan Frans Halsema die hij bewondert en die 30 jaar geleden in het huis tegenover hem woonde. Hij schrijft hem brieven wetende dat die ze nooit meer zal lezen. Stukjes uit die brieven, vol met persoonlijke anekdotes, rijgen zich met de prachtige en tijdloze liedjes, zoals ‘Voor haar’ en ‘Zondagmiddag Buitenveldert’ aaneen.

Op 3 maart 2014 zal er een speciale versie van de voorstelling worden gebracht die te zien is in het Concertgebouw van Amsterdam. In 2014 is het dertig jaar geleden dat Frans Halsema stierf en zou hij in september zijn 75ste verjaardag hebben gevierd.
Marijn zal begeleidt worden door zijn vaste pianist Marc-Peter van Dijk en een strijkensemble.
Daarnaast zullen gastzangers Anne-Marie Jung en Willem Nijholt hun opwachting maken. Marijn nam al eerder het duet Nooit een acht op met Willem Nijholt.

Beste Meneer Halsema is van januari t/m maart 2014 te zien in verschillende theaters in Nederland.

Lees ook:Beste meneer Halsema
Lees ook:OZNZ Marijn Brouwers gaat meespelen in ‘Zorro’!
Lees ook:Vanavond 12 mei start ‘Beste meneer Halsema’ van Marijn Brouwers
Lees ook:Marijn Brouwers zingt Charles Aznavour
Lees ook:Unieke hommage aan Frans Halsema door Marijn Brouwers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>