Vanavond 12 mei start ‘Beste meneer Halsema’ van Marijn Brouwers

Vanavond 12 mei start de eerste serie voorstellingen van ‘ Beste meneer Halsema’ in het Parool theater in Amsterdam. Deze voorstelling van Marijn Brouwers (Op Zoek naar Zorro-kandidaat) maakt hij in het kader van zijn Master opleiding en is een theatraal eerbetoon aan het leven en werk van de in 1984 overleden cabaretier, liedvertolker, musicalacteur, TV- en radio-persoonlijkheid Frans Halsema.

Een jonge singer-songwriter verstuurt vanaf zijn zolderkamer post aan het idool Frans Halsema, die hij bewondert en die 30 jaar geleden in het huis tegenover hem woonde. Hij schrijft hem brieven wetende dat die ze nooit meer zal lezen. Met prachtige en tijdloze liedjes, zoals ‘Voor haar’ en ‘Zondagmiddag Buitenveldert’ gaf Frans Halsema stem aan de broosheid en bravoure waarmee hij in het leven stond. Al zijn z’n liedjes meer dan 30 jaar oud, ze passen perfect in deze tijd en verdienen het om weer gezongen te worden. Een avond met de liedjes van een alleskunner. Marc-Peter van Dijk speelt piano. Het Parool: “Brouwers raapt dit fantastische werk op en weet samen met Marc-Peter van Dijk, de teksten feilloos en op de juiste wijze in een eigentijds jasje te steken.”

Voor meer informatie en de speellijst, kijk op www.marijnbrouwers.nl

Lees ook:Marijn Brouwers met Frans Halsema-hommage in Concertgebouw tijdens Robeco SummerNights
Lees ook:Marijn Brouwers komt in 2014 opnieuw met Beste Meneer Halsema
Lees ook:Marijn Brouwers krijgt een 9 voor ‘Beste meneer Halsema’!
Lees ook:Beste meneer Halsema
Lees ook:Unieke hommage aan Frans Halsema door Marijn Brouwers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>