Jacques Vriens en Femke Wolthuis maken opnieuw Korenwolf musical

Kinderboekenschrijver Jacques Vriens en presentatrice Femke Wolthuis de succesvolle familiemusical ‘De bende van De Korenwolf’ met een gloednieuw avontuur terug in de theaters. De samenwerking bij de vorige productie beviel zo goed, dat Vriens en Wolthuis besloten opnieuw een voorstelling te maken.

Het geheim van de zoenende gasten is wederom gebaseerd op de zeer populaire Korenwolf-boekenreeks van Jacques Vriens, die speciaal voor deze musical een geestig en spannend avontuur schrijft. In deze reeks beleven vier kinderen en hun oma dolle avonturen in het hotel van hun ouders.
In oktober zal het verhaal tevens als tiende deel in de boekenserie uitkomen.

Live muziek, zang en film spelen een belangrijke rol in de voorstelling. Vriens speelt zelf een glansrol als de knorrige ober Goemie. Femke Wolthuis speelt Oma Maassen en neemt zowel het scenario als de liedteksten voor haar rekening. Michiel Rampaart, bekend als Kevin de Jong in de Avro-dramaserie ‘Spoorloos Verdwenen’, speelt punk-puber Pepijn. Eric Bergsma componeert de muziek. De regie is in handen van Vincent Wijlhuizen.

De première is op 5 oktober (in de kinderboekenweek), in het DeLaMar theater in Amsterdam. De landelijke tournee duurt tot 1 juni 2012 en telt ruim 50 voorstellingen

Lees ook:5 oktober première ‘Bende van de Korenwolf’!
Lees ook:Enthousiasme alom bij de musical ‘De Bende van de Korenwolf’!
Lees ook:Doventolk bij ‘De Bende van de Korenwolf’
Lees ook:Musical ‘Oorlogsgeheimen’ vanaf januari 2013
Lees ook:Britney’s ex mogelijk in musical

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>