5 oktober première ‘Bende van de Korenwolf’!

Op woensdag 5 oktober vindt in het DeLaMar Theater in Amsterdam, de première plaats van de musical Het geheim van de zoenende gasten. Het verhaal van deze musical is gebaseerd op de boeken serie De Bende van de korenwolf door Jacques Vriens. 

In het kleine familiehotel De Korenwolf woont Nina (Miloe van Bodegraven) samen met haar grote rebelse zus Eefie (Marlies van Winkel), haar broertje ‘whizz-kid’ Joost (Joost Kramer) en en grote puberbroer Pepijn (Michiel Rampaart). Hun ouders moeten altijd keihard werken en de kinderen moeten zichzelf maar zien te vermaken. Daar zijn ze samen met hun oma -erelid van de bende- erg goed in!
Maar als er plotseling eten uit het anders altijd zo gezellige hotel verdwijnt, en er ook nog een klasgenootje van Pepijn verdwenen is, staan de Bende en oma voor een raadsel. Het lijkt wel te spoken in het hotel!  Een rijke baron biedt aan het mysterie op te lossen en Joost kan niet wachten hem te helpen. Maar dan krijgt de arme zwerver Roeie Rinus de schuld, wordt oma verliefd op de baron en Pepijn gedraagt zich ineens wel heel merkwaardig. En waar is de dure ring van oma gebleven?

De voorstelling wordt geproduceerd door FeE/Creaties, het productiebedrijf van Femke Wolthuis en Eric Bergsma in samenwerking met Uitgeverij Unieboek, Het Spectrum.
Live muziek, zang en film spelen een belangrijke rol in de voorstelling, waarbij Jacques Vriens is te zien als de knorrige ober Goemie. Femke Wolthuis neemt zowel het scenario als de liedteksten voor haar rekening. De regie is in handen van Vincent Wijlhuizen.

 

Lees ook:Jacques Vriens en Femke Wolthuis maken opnieuw Korenwolf musical
Lees ook:Enthousiasme alom bij de musical ‘De Bende van de Korenwolf’!
Lees ook:Doventolk bij ‘De Bende van de Korenwolf’
Lees ook:Musical ‘Oorlogsgeheimen’ vanaf januari 2013
Lees ook:Jacques Vermeire in ‘Alice in Wonderland’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>