AUDITIE: Pay It Forward – de musical

fanworkStel je eens voor: je doet iemand een hele grote gunst en zegt die persoon dat hij of zij jou niets hoeft terug te geven. Het enige wat je van hem of haar verlangt is dat hij of zij drie mensen ook een hele grote gunst verleent, die elk op hun beurt ook weer drie mensen een gunst verlenen, enzovoort, enzovoort. Geef het door – Pay it forward

Dit is het idee van middelbare scholier Trevor, die van zijn docent maatschappijleer de opdracht krijgt om een idee te verzinnen dat de wereld verandert. Een prachtig en oprecht verhaal ontvouwt zich als het idee van Trevor lijkt te werken.
Na de musical OLIVER in New York zetten Wouter Blijleven en Rhody Matthijs hun samenwerking natuurlijk voort en hebben een prachtige en ontroerende familiemusical geschreven die iedere bezoeker aan zal zetten om hét idee door te geven.
De musical wordt geproduceerd onder goedkeuring van: Catherine Ryan Hyde (schrijfster van de roman) en de Pay it forward foundation.

De afgelopen jaren is de pers lovend geweest over de musicals van FanWork. Men vindt de producties van FanWork één van de beste op het gebied van jeugdproducties. Daarnaast stromen er veel van de leerlingen door naar voltijd opleidingen. De ultieme kans voor jeugd om zich door te ontwikkelen en te spelen in een prachtige musical!

Over de PAY IT FORWARD foundation:
We willen iedereen inspireren over de impact van eenvoudige daden van vriendelijkheid. Kleine dingen die we doen voor anderen, kunnen een groot verschil maken. Een glimlach, de deur openhouden, iemand ongevraagd verder helpen… In onze complexe wereld hebben we vooral nood aan eenvoud en het herstel van onze menselijke verbondenheid. Dankzij deze positieve acties laten we zien dat er vele mensen zijn die geven om wat er met de ander gebeurt en creëren we een krachtige beweging voor een betere toekomst.

www.pifexperience.org

DE AUDITIES
Voor iedereen tussen de 13 en 21 jaar is het nu mogelijk om zich in te schrijven voor de audities.
Auditiedata:         Maandag 25 november, dinsdag 26 november en woensdag 27 november
Auditietijd:           De audities zullen plaatsvinden in de avonduren
Auditielocatie:     Dutch studio’s (voorheen Focus), Amsterdam

De musical gaat in september 2014 in première en tourt daarna langs diverse theaters en schouwburgen in Nederland. Voor meer informatie over de audities, de voorstelling en inschrijven surf je naar: www.fanwork.nl/audities

Lees ook:Pay It Forward de musical van FanWork één seizoen uitgesteld.
Lees ook:Audities voor Anastacia de Musical
Lees ook:‘Pay What You Want’ (PWYW) voor het eerst ter wereld toegepast op een theatertour!
Lees ook:Final Audition Call Musical Talent
Lees ook:Audities FanWork Talent Classes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>