Pay It Forward de musical van FanWork één seizoen uitgesteld.

fanwork_grootNiet het seizoen 2014-2015, maar het seizoen 2015-2016 komt de musical Pay It Forward in de Nederlandse theaters. Dit maakt producent FanWork Musicals gisteren bekend. Op de planning stond dat de show aankomend seizoen te zien zou zijn in de theaters, maar dat wordt dus één seizoen later.

Producent en creatief leider Wouter Blijleven: “We hebben deze –moeilijke- beslissing afgelopen week genomen omdat wij met het hele creatieve team van mening zijn dat we meer tijd nodig hebben om dit prachtige verhaal te herschrijven naar een musical met de kwaliteit die de bezoeker, de afgelopen 9 jaar, gewend is van FanWork Musicals.
Pay It Forward wordt, na Oliver in New York, weer een stap vooruit in de creatieve ontwikkeling van ons bedrijf, maar een dusdanig grote dat wij vinden dat we hier rustig de tijd voor moeten nemen. Deze extra tijd is dus alleen maar iets positiefs en de theaterbezoeker kan zich verheugen op een prachtige show in 2015! Reserveer maar vast een plekje in uw agenda.”

Binnenkort is er meer informatie te lezen op de website van FanWork Musicals: www.fanworkmusicals.nl

Lees ook:AUDITIE: Pay It Forward – de musical
Lees ook:Audities FanWork Talent Classes!
Lees ook:Kijklessen bij FanWork Musicals
Lees ook:FanWork lanceert nieuwe website
Lees ook:‘Vlieg Met Me Mee’ jaartje uitgesteld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>