Audities voor nieuwe Muziektheaterschool

cookadreamWil je leren dansen, zingen en acteren? Doe dan nu auditie voor de muziektheaterschool van de makers van Waanzinnig gedroomd op woensdag 20 augustus 2014.

Tijdens de zoektocht naar kinderen voor de Waanzinnig gedroomd cast  hebben veel kinderen met talent meegedaan. Bij een aantal kinderen mist soms nog de ervaring om een auditie helemaal te laten slagen, of mist goed onderwijs in alle drie disciplines om het talent optimaal te stimuleren. Om die reden is de nieuwe muziektheaterschool opgericht, waarbij de kinderen onderwijs krijgen van ervaren docenten uit het werkveld. Deze school zien de makers  als eerste stap op weg naar het spelen in professionele musicalproducties.

Vanaf september 2014 tot en met juni 2015 zal er elke zaterdag van 10 tot 13 of van 13.30 tot 16.30 drie uur les worden gegeven in Amsterdam, waarbij je een uur zangles, een uur dansles en een uur spelles krijgt van geschoolde docenten en acteurs. De groepen van de kinderen zullen maximaal 13 leerlingen bedragen. Het eerste halfjaar zal aandacht worden besteed aan de basistechniek van zang, dans en spel. Na 5 maanden word een open les gehouden. Het tweede halfjaar wordt dan gerepeteerd aan een eindejaars musical die in het theater te zien zal zijn.
Tevens worden er gastlessen aangeboden over het maken van een script, het decor, het ontwerpen van kostuums en krijgen de kinderen een auditie training.
Tijdens de auditie moeten de kinderen een liedje zingen en gaan dansen en spelen. Er wordt dan voornamelijk gelet op muzikaliteit en basistalent van de kinderen.

Je kunt je opgeven voor de auditie als je tussen de 6 en 16 jaar bent. Aanmelden kan via [email protected], je ontvangt dan een uitnodiging en meer informatie.

Lees ook:Auditie-oproep Muziektheaterschool
Lees ook:Cast en publiek vieren 100ste voorstelling Kinderen voor Kinderen-musical Waanzinnig Gedroomd
Lees ook:Winnares liedjeswedstrijd Kinderen voor Kinderen bekend
Lees ook:AUDITIE: Cook a Dream zoekt kinderen voor ‘Waanzinnig Gedroomd’
Lees ook:Video: Perspresentatie ‘Waanzinnig Gedroomd’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Audities voor nieuwe Muziektheaterschool

  1. lieke

    kan ik nog inschrijven voor die musical

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>