Auditie-oproep Muziektheaterschool

muziektheaterschoolWil je leren dansen, zingen en acteren? Kom dan naar de muziektheaterschool van de makers van Waanzinnig gedroomd. Eind augustus zal een nieuwe auditieronde worden georganiseerd.

Muziektheaterschool:
Vanaf september 2015 tot en met juni 2016 zal er elke zaterdag van 14.00 tot 17.00 drie uur les worden gegeven in Amsterdam. In de kerstvakantie is er het aanbod om 5 dagen een hele productie te repeteren en dit voor kerst als een ‘Work in progress’  te presenteren.

Het onderwijs zal zowel door onze docenten gegeven worden also ook door gerenommeeerde professionals uit de markt, dus elk jaar zullen  twee regisseurs les geven en samen met de kinderen twee projecten op de planken brengen.
Ook zullen er elk jaar twee choreografen les geven aan de kinderen en deze projecten samen met de regisseurs en docenten begeleiden.
Op deze manier zullen kinderen les krijgen van verschillende professionals die op het hoogste niveau in Nederland werken en zullen ze in de praktijk door verschillende manieren van regie en choreografie de basis leren van het vak.

Aanmelden:
Ben jij tussen de 7 en 15 jaar en wil je graag auditie komen doen? Meld je aan via [email protected] en je wordt uitgenodigd voor de auditie en ontvangt het auditie materiaal.

Lees ook:Audities voor nieuwe Muziektheaterschool
Lees ook:De Musical Kidsacademy op tour
Lees ook:Kinderen voor Kinderen-musical zamelt muziekinstrumenten in voor Stichting Kinderen Maken Muziek
Lees ook:Musicalweek bij Cadenza Theateropleidingen
Lees ook:Musicalweekend bij Cadenza Theateropleidingen 15 en 16 maart 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>