Verlaten Java en Marcel S. ‘Sunday Night Fever’?

Ze kregen deze week respectievelijk 1 en 3% procent van de stemmen, Marcel S. en Javan. Zouden zij deze week Sunday Night Fever moeten verlaten? Duidelijk is dat Joey met 66% de favoriet van het publiek is voor die rol van Tony Manero in Saturday Night Fever, gevolgd door Deon op verre afstand met 15% van de stemmen. We gaan het het komende uur zien.

Lees ook:Javan en Marcel S. verlaten ‘Sunday Night Fever’
Lees ook:‘Joey wint Sunday Night Fever’
Lees ook:Daniel en Marcel V. verlaten ‘Sunday Night Fever’
Lees ook:Rob en Vincent verlaten ‘Sunday Night Fever’
Lees ook:Joey Ferre is Tony Manero in ‘Saturday Night Fever’!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>