Theater Carré organiseert Musical 10-daagse

Theater Carré organiseert voor de eerste keer de Carré Musical 10-daagse. De 10-daagse duurt van 8 juni, de dag van het Musical Awards gala, tot en met 18 juni. Tijdens de 10-daagse kan het publiek met 10 procent korting kaarten kopen voor één van de musicals in het nieuwe theaterseizoen.

De korting geldt voor Mamma Mia, West Side Story, Amandla! Mandela, Piaf, Disney’s musical Sing-a-LongJa zuster Nee zuster,  All shook up//Love me tender en Chicago. Het publiek kan reizen winnen naar New York, Kaapstad en Athene, de drie steden die West Side Story, Amandla! Mandela en Mamma Mia centraal staan. Verder verloot Carré tien dagen lang een VIP-arrangement voor twee personen.

Bekende musicalsterren, die komend seizoen in Carré schitteren, chatten met het publiek via de webcam en nemen de Carré telefoon op om musicaltickets te verkopen.

Lees ook:Chatten met Jeremy Sno!
Lees ook:Chatten met Annick Boer!
Lees ook:Weer ‘Musical 10-daagse’ bij Theater Carré
Lees ook:Amandla! Mandela première vanavond live op televisie
Lees ook:Chatten met Casey Francisco!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>