Dorus voorlopig niet in de theaters

Weer een musical die komend seizoen niet de planken zal verschijnen. De musical Dorus heeft problemen met enkele acteurs. Karel de Rooij en Peter de Jong, beter bekend als het duo Mini en Maxi, hebben besloten hun hoofdrollen in Dorus terug te geven. Zij zien in het script van producent V&V Entertainment onvoldoende mogelijkheden om hun talent tot uitdrukking te laten komen.

Voor de musical over wijlen komiek Tom Manders, werden in de voorverkoop al meer dan veertigduizend kaarten verkocht. “Maar een chemie tussen het thema en de hoofdrollen is onontbeerlijk”, vertelt producent Albert Verlinde. “Daarop hebben we in gezamenlijk overleg besloten om af te zien van de samenwerking.” V&V Entertainment laat weten dat de musical Dorus er zeker nog zal komen, maar nog niet in komend seizoen dus.

Bron: RTL

Lees ook:Zwerver Dorus krijgt zijn eigen musical
Lees ook:Johnny Kraaijkamp in musical Een avond met Dorus
Lees ook:Perspresentatie Een avond met Dorus
Lees ook:Première Een Avond met Dorus: Variété op zijn intiemst
Lees ook:Doek valt voor Urinetown de Musical

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Dorus voorlopig niet in de theaters

  1. Pingback: Musical Misery gaat niet door! | Musical

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>