Musicalweek bij Cadenza Theateropleidingen

cadenzaWil je kwaliteiten op zang-, dans- en spelgebied verbeteren? Dan kun je van 17 tot en met 21 februari terecht bij de Musicalweek van Cadenza Theateropleidingen in Zoetermeer. Drie ervaren docenten geven je de theoretische en praktische hulpmiddelen om zang- en acteertechnisch je doelen te bereiken. De lessen worden gegeven volgens het Acteerschema en de Complete Vocal Technique. Beide systemen stellen je in staat om de uitvoering van een lied te geven, zoals jij die wilt.

De musicalweek is bedoeld voor ervaren amateurs, studenten en professionals vanaf achttien jaar. De theorie en praktische oefeningen worden in gezamenlijke lessen gevolgd, waarna er met iedere cursist individueel gewerkt wordt aan het gekozen repertoire.

Er wordt gewerkt met groepen van maximaal 15 personen, zodat iedere cursist genoeg individuele aandacht krijgt om zich te ontplooien. De resultaten van de week worden gepresenteerd met een eindpresentatie op vrijdagavond.

Geef je nu op via [email protected]. Hier kun je ook terecht voor extra informatie over de Musicalweek.

Fotograaf: Fred Roland / Redlinefotografie

Lees ook:Audities voor Opleidingsklas Cadenza Theateropleidingen
Lees ook:Musicalweekend bij Cadenza Theateropleidingen 15 en 16 maart 2014
Lees ook:Dutch Junior Musical Academy viert feestelijke opening
Lees ook:Van de zomer weer musicallessen Joop van den Ende Academy Kids
Lees ook:Barrie Stevens’ Musical Mania

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>