Win de DVD Hannah Montana – Best of Both Worlds in concert!


Vorige week
vertelden we je op Musicalblog.nl al alles over Hannah Montana The Movie, die op dit moment in de Nederlandse bioscopen draait. De populaire Hannah Montana is nu al een grote hit in de bioscoop. Ter ere van deze geweldig leuke musicalfilm, mogen wij deze week een aantal exemplaren van de DVD Hannah Montana / Miley Cyrus – Best of Both Worlds Concert weggeven om alvast in de stemming te komen voor de film!

Disney’s uitverkochte concert spettert nu op dvd! Laat je gaan op “Make Some Noise” en bereid je voor op de meest spectaculaire en swingende muziekbelevenis met Hannah Montana & Miley Cyrus Best Of Both Worlds Concert The Movie! Voor de allereerste keer treedt Miley als zichzelf op én als Hannah in dezelfde geweldige show. Een speciaal optreden van The Jonas Brothers en nooit-eerder-vertoond bonusmateriaal, inclusief een sing-along functie, twee exclusieve nummers, en een zeldzaam kijkje in het leven van de rocksterren Miley Cyrus en The Jonas Brothers, maken deze filmsensatie een echte must voor alle Hannah Montana-fans!

Wij geven een aantal exemplaren van deze spetterende DVD weg. Wil jij kans maken op deze DVD, geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:


Hoe heet de vader van Miley, die ook in de film Hannah Montana The Movie haar vader speelt?

Mail het goede antwoord tesamen met je adres naar [email protected] o.v.v. Hannah Montana. Onder de goede inzendingen worden de DVD’s verloot. De winnaars krijgen automatisch bericht. Let op: slechts 1 deelname per adres en bulkinzendingen worden niet op prijs gesteld! Meedoen kan t/m 6 september 2009.

Lees ook:Win Hannah Montana prijzen!
Lees ook:In premiere: Hannah Montana The Movie
Lees ook:Win de DVD ‘The Last Song’ met Miley Cyrus
Lees ook:Filmpje: High School Musical wint Kids Choice Awards
Lees ook:Win het boek ‘Dokter Dolittle’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win de DVD Hannah Montana – Best of Both Worlds in concert!

  1. merve

    het is

    Billy Ray Cyrus

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>