Win Hannah Montana prijzen!


Miley Cirus aka Hannah Montana is hot. Dat hebben we de afgelopen maanden wel gemerkt bij eerdere artikelen die we over deze dame schreven.Vanaf 25 november ligt Hannah Montana The Movie op Blu-Ray en DVD in de winkels en daarom mogen wij deze week een aantal superpakketten weggeven met daarin een DVD en een Hannah/Miley transformatieset.

Miley Stewart leidt een dubbelleven. Overdag is ze de doodgewone scholiere Miley, ’s avonds verandert ze met pruik in het popidool Hannah Montana. Zo heeft ze roem en kan ze overdag toch zichzelf zijn. Wanneer Hannah Montana’s stijgende populariteit al te groot dreigt te worden, grijpt  haar vader (Miley’s echte vader en musicus Billy Ray Cyrus) in. Hij neemt haar mee naar haar geboortestad Crowley Corners, Tennessee, om haar kennis te laten maken met het echte leven.

Miley moet alle glitter en glamour van haar leven nu inruilen voor een versleten spijkerbroek op de familieboerderij. Al snel vraagt ze  zich af of ze zowel Miley Stewart als Hannah Montana kan zijn. Bovendien is een roddeljournalist erachter gekomen waar ze verblijft, waardoor haar dubbelleven bekend dreigt te worden. Zal ze met een beetje hulp van haar vrienden, geweldige gastoptredens van Taylor Swift, Rascal Flatts en Vanessa Williams, een keuze kunnen maken tussen Hannah en Miley?

Vol humor, avontuur, familiepret en geweldige muziek. De hartverwarmende film voor het hele gezin, met fantastisch leuk bonusmateriaal vanaf 25 november op Blu-Ray en DVD!

Om kans te maken op dit geweldige pakket, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

In 2010 zal Miley Cirus een cameo-rol spelen in het tweede deel van een film afgeleid naar een wereldberoemde serie. Welke film is dat?

Mail het goede antwoord tesamen met je adres naar [email protected] o.v.v. Hannah Montana. Onder de goede inzendingen worden de pakketten verloot. De winnaars krijgen automatisch bericht.

Let op: slechts 1 deelname per adres en bulkinzendingen worden niet op prijs gesteld! Meedoen kan t/m 30 november 2009.

Lees ook:Win de DVD Hannah Montana – Best of Both Worlds in concert!
Lees ook:In premiere: Hannah Montana The Movie
Lees ook:Win de DVD ‘The Last Song’ met Miley Cyrus
Lees ook:Win de Grease 30th Anniversary Deluxe Edition CD!
Lees ook:Win de CD Knofje en het Circus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>