Win kaarten voor Spamalot!

Ja hoor, we hebben er weer één! Een wel heel hilarische retweet & win actie deze week, want we geven twee kaarten weg voor de musical Spamalot! in Theater Carré. De kaarten zijn voor de voorstelling van 17 mei a.s. Hoe je kunt winnen? Lees snel verder…

Spamalot is zonder twijfel de musical met de meest verrassende cast van het nieuwe theaterseizoen. De twee sterren van Koefnoen, Paul Groot en Owen Schumacher, maken hun musicaldebuut in deze doldwaze musicalbewerking van de Monty Python filmklassieker “Monty Pyhton and The Holy Grail”. Ze worden bijgestaan door Pepijn Gunneweg, Johnny Kraaijkamp en Linda Wagenmakers, de ster uit Miss Saigon, die hiermee terugkeert in de wereld van de grote musical.

Spamalot vertelt op satirische wijze het verhaal van Koning Arthur die met zijn ridders op zoek gaat naar de Heilige Graal en op zijn speurtocht geconfronteerd wordt met Reuzen, gekke Fransen en monsters die “Nie Nie” zeggen. En wat is de rol van de Dame van het Meer en waarom moet er steeds gezongen en gedanst worden? De show heeft een groot orkest, koor en ballet. Tevens wordt gebruik gemaakt van het originele Broadway decor. Kijk voor meer info over de musical op www.spamalotdemusical.nl Morgen, 11 mei, kun je overigens om 16.30 uur chatten met een van de hoofdrolspelers, namelijk Owen Schumacher via de website van Theater Carré.

Retweet & Win!
Wil jij er bij zijn? Vanaf morgen, woensdag 11 mei, tot en met 22 mei is Spamalot op diverse data te zien in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Wij geven twee kaarten weg voor de voorstelling op dinsdag 17 mei (20.00 uur). Hoe maak je kans op deze twee kaarten? Volg zowel @Musicalblognl als @theatercarre op Twitter en tweet de volgende zin: Ik volg @Musicalblognl én @theatercarre en maak met deze tweet kans op 2 kaarten voor de musical Spamalot op 17 mei. RT tot 13 mei.

Onder de volgers die deze zin retweeten zullen wij de twee kaarten verloten. Je mag zo vaak retweeten als je wilt. De winnaar krijgt op 13 mei via Twitter bericht dat hij of zij gewonnen heeft.

Lees ook:Win 2 kaarten voor de musical ‘Je Anne’
Lees ook:Win kaarten voor de musical ‘Fela!’ in Carré
Lees ook:Win kaarten voor Havana Rakatan!
Lees ook:Win op Twitter!
Lees ook:Win kaarten voor ‘The Songs from the movie SISTER ACT’ !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>