Win kaarten voor Havana Rakatan!

Havana Rakatan is een sexy en sensationeel dansspektakel uit Cuba. De dansers en muzikanten zijn van topniveau en brengen een opzwepende en kleurrijke reis door de dans- en muziekgeschiedenis van Cuba. Op onnavolgbare wijze worden de rumba, chachacha en salsa gebracht. Wij geven deze week kaarten weg voor deze show, die van 31 augustus t/m 3 september exclusief te zien is in Theater Carré.

Bijzonder is dat de vraag naar kaarten in Londen aanhoudend groot blijft; de show heeft al drie keer op West End gestaan. Ook de Engelse pers was laaiend enthousiast. Zo schreef The Independent on Sunday: ‘lange gebruinde benen en schuddende billen, schitterende kostuums en dito grijnzen én dansbewegingen waarvoor je gearresteerd zou kunnen worden als je ze op straat zou uitproberen.’ Kaarten voor deze topshow zijn te bestellen via Theater Carré.

WIN!
Wil jij kans maken op twee kaarten voor Havana Rakatan op 31 juli? Wij geven deze week 2 x 2 kaarten weg! Je kunt op twee manieren meedoen: Stuur een mailtje met jouw adresgegevens naar [email protected] ovv Havana Rakatan. Of doe mee via Twitter en volg zowel Theater Carre als Musicalblog en retweet: Ik volg @Musicalblognl én @theatercarre en maak met deze tweet kans op 2 kaarten voor Havana Rakatan op 31 aug. RT tot 23/8!

Allebei (dus mailen én tweeten) mag ook. Succes allemaal!

Lees ook:Win 2 kaarten voor de musical ‘Je Anne’
Lees ook:Win kaarten voor Spamalot!
Lees ook:Win kaarten voor de musical ‘Fela!’ in Carré
Lees ook:Video: Glee in 3D in premiere in Amsterdam
Lees ook:Win kaarten voor Soul & Disco Brothers in Carré!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>