Finalisten liedjeswedstrijd Kinderen voor Kinderen bekend

waanzinnig gedroomdIn de afgelopen weken hebben honderden kinderen in Nederland meegedaan met de liedjeswedstrijd van Kinderen voor Kinderen. Eén van deze ingezonden liedjes komt op de 35ste CD van Kinderen voor Kinderen en krijgt een belangrijke plek in de familiemusical Waanzinnig Gedroomd. De twaalf halve finalisten zijn druk in de weer geweest om stemmen te werven voor hun liedje. Er waren drie liedjes die de meeste stemmen kregen van het publiek en de jury.

En dit zijn de drie finalisten: Quinty, Malini, Danique, Britt en Paola (Prins Florisschool), Isabelle van de Walle uit Eindhoven en Veerle Masius uit Nuth.

Benieuwd hoe de liedjes klinken en wil je stemmen? Ga dan naar http://www.waanzinniggedroomd.nl/stemmen.

Verhaal
In Waanzinnig Gedroomd gaat het over Guus. Guus is een leuke, slimme jongen van tien jaar. Hij houdt van voetbal en maakt muziek met zijn vader Leo. Leo is eigenlijk zelf een groot kind. Guus houdt ook van lol trappen, koken en héél soms van knuffelen met zijn moeder. Alles verandert als de vader van Guus overlijdt, Guus wordt in één klap volwassen.

Op zijn nieuwe school, waar veel gepest wordt, doen Guus en zijn klasgenoten mee aan een bijzonder muzikaal project. Door de muziek durven ze meer van zichzelf te laten zien en begrijpen ze elkaar beter. Maar vertelt Guus ook aan zijn nieuwe klas dat zijn vader is overleden? En krijgt Guus de kans weer echt kind te zijn?

Waanzinnig Gedroomd heeft de vrolijke, licht chaotische energie die kinderen eigen is. Een musical waarin kinderen hún eigen leefwereld en verhalen weerspiegeld zien.  Een wereld waarin een kind kind mag zijn, met alles wat daar zo fantastisch leuk aan is. Een wereld vol verbeelding. Want als je geen verbeelding hebt, hoe kun je dan een mooiere wereld voor jezelf dromen?

Op 19 oktober 2014 vindt in het DeLaMar theater te Amsterdam de première plaats van Waanzinnig Gedroomd – de eerste echte Kinderen voor Kinderen Familiemusical! Daarna gaat de musical op tournee door heel het land.

Lees ook:Perspresentatie: Waanzinnig Gedroomd is klaar voor de Start
Lees ook:Kinderen slapen in het DeLaMar Theater
Lees ook:Winnares liedjeswedstrijd Kinderen voor Kinderen bekend
Lees ook:Eenmalig echt Waanzinnig dromen in het DeLaMar Theater
Lees ook:Cast en publiek vieren 100ste voorstelling Kinderen voor Kinderen-musical Waanzinnig Gedroomd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>