‘X-factor The Musical’ op West End?

Volgens Scotland’s Daily Record werkt producent en jurylid Simon Cowell aan een musical gebaseerd op zijn wereldwijde hit X-factor. Deze musical moet een humoristische kijk geven op het bekende programma. Simon Cowell schijnt helemaal enthousiast te zijn over het idee. Hij onderzoekt welk type nummers hij zou willen gaan gebruiken en denkt na over het script. Oude sterren uit het programma zouden een rol kunnen gaan vervullen in de musical. Op dit moment vinden er oriënterende gesprekken plaats tussen Cowell, TV comedian Harry Hill en componist en producer Steve Brown. Dit wordt zeker vervolgd.

Lees ook:X Factor musical heet: I CAN’T SING!
Lees ook:Simon Cowell waarschijnlijk niet bij première X Factor-Musical
Lees ook:Musical X-factor eindelijk naar West End
Lees ook:Joop van den Ende en Simon Cowell kondigen The X Factor Musical aan
Lees ook:I Can’t sing van West-End naar Broadway?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>