Win het castalbum van Anatevka!


Op 12 februari verscheen het cast album van de musical Anatevka. Het betreft een live opname, die opgenomen is op 18, 19 en 20 december in theater De Lievekamp te Oss. Wij geven deze week een aantal exemplaren van dit album weg!

De musical Anatevka ging op 23 december 2008 in première en ontving lovende kritieken.

“Als ik toch eens rijk was… Yaba dibi dibi dibi daba dom”. Misschien wel de beroemdste verzuchting uit de musicalhistorie. Maar Anatevka biedt meer. De songs ‘Als ik toch eens rijk was’ (If I Were a Rich Man), ‘Matchmaker, Matchmaker’ en ‘Traditie’ maakten de show legendarisch. De musical is er nu in een nieuwe Nederlandse versie met een sterrencast onder aanvoering van Henk Poort in de rol van Tevje. De Joodse melkboer Tevje in het Russische dorp Anatevka heeft vijf dochters. Vooral met de drie oudste heeft hij veel te stellen. Want waar Tevje vasthoudt aan de eeuwenoude tradities van zijn geloof, maken zijn huwbare dochters voor hem moeilijk te accepteren keuzes. Hij heeft daarover vaak onderonsjes met God, die hem best begrijpt. Toch dreigt door zijn vasthoudendheid zijn geliefde gezin uit elkaar te vallen. Als de politieke situatie in Rusland verandert, moet ook Tevje ingrijpende keuzes maken. Is de liefde voor zijn vrouw en kinderen sterker dan zijn hang naar het oude…?

Op Musicalblog.nl maak je deze week kans op het castalbum van de musical Anatevka. Om kans te maken op deze CD vol schitterende songs uit de musical, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Wie speelt de rol van de vrouw van Tevje in de musical Anatveka?
(TIP: Het goede antwoord vind je op www.anatevkademusical.nl)

Mail het goede antwoord tesamen met je adres naar [email protected] o.v.v. Anatevka. Onder de goede inzendingen worden de CD’s verloot. De winnaars worden op deze site bekend gemaakt. Let op: slechts 1 deelname per adres en bulkinzendingen worden niet op prijs gesteld! Meedoen kan t/m 25 februari a.s.

Lees ook:Win de CD “Dichtbij Broadway” van Maike Boerdam!
Lees ook:Win het originele NL castalbum van High School Musical!
Lees ook:Win het Kinderen voor Kinderen Megaspektakel op DVD!
Lees ook:Win de DVD ‘The Last Song’ met Miley Cyrus
Lees ook:Win kaarten voor de musical Footloose!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win het castalbum van Anatevka!

  1. Angel Mulder Auteur

    De Anatevka CD’s gaan naar:

    Dorien Berculo
    Ron Terlinge
    Bianca de Jong

    De CD’s worden eind deze week verzonden. Gefeliciteerd!

      /   Reply  / 
  2. Y.S. Finkensieper

    Waar kan ik de nederlandse versie van ANATEVKA kopen?…
    Mijn dochter gaat de rol van Chava spelen/zingen met kerst, dan wordt de musical opgevoerd door Koorschool Midden-Gelderland in Ede.

    Met vriendelijke groet,

    M. Finkensieper

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>